V rámci mesiacov september a október sa spoločnosť Xella rozhodla nadviazať na úspech Jarnej akcie a spúšťa podpornú predajnú Jesennú akciu určenú pre svojich zákazníkov.

Limitovaná špeciálna akcia platí do 16. 10. 2023!

Využite limitovanú špeciálnú ponuku na kompletný sortiment Ytong len do 16. 10. 2023! Akcia platí pre nové aj existujúce ponuky.

Pre vašu individuálnu zľavu sa obraťte na svojho odborného poradcu Xella, kontaktujte priamo predajcu stavebnín vo vašom regióne, alebo vyplňte formulár nižšie.
Akcia platí pre potvrdené objednávky do 16. 10. 2023 s vývozom materiálu do 31. 10. 2023.

YTONG – trvalá hodnota domu

Jedinou vecou, ​​ktorú na svojom dome nevymeníte, je hrubá stavba. Viete, že náklady na hrubú stavbu tvoria iba 9 % z celkovej ceny rodinného domu? Doprajte si pohodlie a vyberte si ten najlepší stavebný materiál pre svoj zdravý dom! Pórobetón Ytong vyniká svojou tepelnou izoláciou a požiarnou odolnosťou. Ako masívny murovací materiál s dostatočnou únosnosťou sa Ytong uplatňuje predovšetkým v obvodových konštrukciách a pri všetkých vnútorných nosných alebo výplňových stenách aj priečok.

Pórobetónové tvárnice Ytong sa vyrábajú výhradne z prírodných surovín. Začína sa namletím piesku na jemno a zmiešaním s ostatnými surovinami – vápnom, cementom, vodou a kypriacou látkou, ktorá naplní pórobetónovú hmotu malými, rovnomerne rozdelenými bublinkami. Po stuhnutí sa polopevné surové bloky presne prirežú a vytvrdia sa vodnou parou pri teplote 200 ˚C. Po vysušení zostane v póroch iba tepelne izolujúci vzduch.

YTONG – výhody

  • Tepelná izolácia – materiál nevytvára podmienky pre vznik plesní medzi konštrukciou a zateplením, dosahuje najvyššiu požiarnu bezpečnosť a odoláva škodcom
  • Rýchla, presná a jednoduchá výstavba – práca s tvárnicami YTONG je jednoduchá a presná
  • Komplexné riešenie od jediného dodávateľa – získate poradenstvo počas celej doby stavby
  • Zdravé bývanie – materiál prirodzene dýcha a nedochádza v ňom ku kompenzácií vodných pár
  • Trvalá hodnota – kvalitné murivo zásadne ovplyvňuje kvalitu domu

Viac informácií na www.xella.sk